Telefoon

0486 831517

Email

info@kapsalon-marli.nl

Stemmen kan nog steeds!

Stemmen kan nog tot en met 23 mei
Marli Grave genomineerd voor kapsalon van het jaar
2-5-2017 om 16:55 Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl
Annie Snoeks van Kapsalon Marli uit Grave en Schaijk.
GRAVE – Het team van Kapsalon Marli uit Grave is blij verrast met de nominatie voor leukste kapsalon van het jaar. De verkiezing loopt nog tot en met dinsdag 23 mei. Klanten kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete kapsalon in de vorm van drie rapportcijfers voor sfeer, prijs-/kwaliteitsverhouding en persoonlijke benadering.

Bij Kapsalon Marli is iedereen welkom: kinderen, jongeren, dames en heren. Het team is zeer gemotiveerd en doet er alles aan om de nieuwste stijlen en technieken te beheersen. “Vakbekwaamheid staat voorop”, zegt eigenaar Annie Snoeks uit Schaijk. “Maar wat ons echt uniek maakt, is de combinatie van zorg, creativiteit en passie. Ook voor mensen met een beperking die zich minder mobiel voortbewegen in een rolstoel, of een geestelijke beperking hebben, staan wij klaar.”
Een tevreden klant, dat is waar ze het bij Marli voor doen. “Het is toch geweldig om te horen van een bezoeker dat ze in haar aangepaste rolstoel op andere plekken niet naar binnen kan, maar bij ons wel”, zegt Annie trots. “Als we dan ook nog op de knieën gaan om een mooie coupe te knippen, is de vreugde helemaal groot. Laatst zei iemand: ‘mijn haar is trendy en ik voel me thuis bij jullie’. Prachtig toch?”

Catharinahof
De kapsalon is te vinden in appartementencomplex Catharinahof in Grave. “Daar huur ik een mooie ruimte die voor onze klanten eenvoudig te bereiken is”, vertelt Annie. “We hebben aangepast materiaal om iedereen de juiste behandeling te kunnen geven. We horen er allemaal bij op deze wereld, zonder uitzondering. Dat is de sfeer en beleving bij Marli.”

Verkiezing
Het winnen van de verkiezing zou een geweldige opsteker zijn voor Annie en haar medewerksters. Daarom vraagt ze mensen die het team een warm hart toedragen om te stemmen via www.kapsalonvanhetjaar.nl. “Kies Kapsalon Marli Grave en breng je stem uit”, hoopt ze. “Per e-mailadres mag je één keer meedoen, dus vraag ook je familie, buren en vrienden. Het is overigens wel belangrijk om je stem te bevestigen, anders telt hij niet mee. Dat zou jammer zijn.”
Het is ook mogelijk per sms je stem uit te brengen. Stuur een bericht naar 1008 met de tekst Kapsalon 17336. De kosten hiervoor bedragen 90 eurocent per sms. Je mag per telefoonnummer één keer meedoen. De verkiezing loopt nog tot dinsdag 23 mei. Daarna wordt per gemeente een winnaar bekendgemaakt. Ook wordt de top tien per provincie in willekeurige volgorde gepubliceerd. Uit de landelijke top twaalf met de meeste stemmen wordt de kapsalon met de beste gemiddelde waardering uitgeroepen tot overall winnaar.

Kapsalon Marli zit Catharinahof aan de Koninginnedijk 252 / Baronesstraat in Grave. Je kunt er terecht op woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9 tot 15 uur. Ook zit er een vestiging van de kapsalon inpandig bij de Nieuwe Hoeven in Schaijk. Kijk voor meer informatie, de mogelijkheden en de prijslijst op www.kapsalon-marli.nl. Annie: “Of loop gerust een keertje binnen om een kijkje te nemen. De koffie en thee staan klaar.”

Related Post

Iedere woensdag kinderen knippen t/m 12 jaar voor €12,50

Bij kapsalon Marli Koninginnedijk 252/ Baronesstraat Grave 0486/477957

De prijswinnaar!

Ineke Romme vandaag langs geweest en heeft haar prijs opgehaald ! Heel veel plezier ervan!

Nieuwe Openingstijden!

Kapsalon Marli heeft nieuwe openingstijden vanaf 1 juni. We gaan ook op dinsdag open en op de woensdag zijn we open tot 19.00 uur Maandag gesloten Dinsdag open 9.30 uur